Gépek Gép ajánlatok


Szia én Squirrel vagyok. Ha kérdésed van írj nyugodtan! Ha rám mutatsz megjelenik a kérdezőbox!

Altalános Szerződési és Felhasználási feltételek

Ezen oldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Gépeid.hu használatára vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Ha Ön nem ért egyet az oldal használatához nincs jogosultsága!

Regisztráció

Regisztráció után Ön lehetőséget kap apróhirdetések feladására valamint linkek beküldésére is. Az apróhirdetések szövegezését moderátorunk ellenőrzése után fogadjuk el, amennyiben a szöveg egyedi releváns tartalomnak számít elfogadjuk, de semmilyen duplikált tartalmat vagy értelmetlen, irreleváns tartalmat nem engedélyezünk. Továbbá fenntartjuk a jogot hogy szabadon dönthessünk az apróhirdetések elfogadásáról. A linkek beküldésére ugyanezen szabályok vonatkoznak, mindezek mellett nem fogadunk el bármilyen illegális vagy szexuális jellegű oldalra mutató linket. A linkek megjelenítéséért cserébe viszontlinket kell elhelyezni a beküldött link egyik aloldalának forráskódjába, ellenkező esetben a linket nem jelenítjük meg oldalunkon. A regisztrációs és egyéb személyes adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki.

Árak

Az oldalon található árak nem mindig fedik a valóságot az árváltozások miatt, így az árváltozásokért / módosulásokért valamint egyéb tartalmak megváltozásáért az oldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget.

Másolás

Az oldalon található animációs figura, valamint annak javascript elemeinek másolása nem engedélyezett, egyéb tartalmak másolásáért azon oldal tulajdonosainak feltételeit vegye figyelembe ahonnan a tartalom származik. Az oldalon található termékek nem képezik a Gépeid.hu tulajdonát, így minden esetben mellékeltük a származási domain nevet a találati listákban.

Adatkezelés

Az Ön személyes és regisztrációs adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Az oldal megfelelő működéséhez a cookie-k engedélyezése, valamint a javascript futtatás engedélyezése szükséges, ezek nélkül az oldalon bizonyos funkciók nem érhetők el. A cookie-k csak bejelentkezési információkat tárolnak, a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak. Regisztrációját bármikor törölheti, ha ezt emailben kéri az info@gepeid.hu email címre elküldve.